Stevige reputatie in snoeiwerken

Tuinen De Grande verzorgt al uw snoeiwerken in Beernem en bij uitbreiding in heel Oost- en West-Vlaanderen. Wij geven uw tuin een opknapbeurt en zorgen voor een frisse look.

Een persoonlijke aanpak voor uw tuin

Naast het snoeien van struiken en planten kunt u bij ons ook terecht voor het opruimen van bladeren en het bemesten en ontmossen van uw gazon. Ook wanneer de lente terug in het land is en uw gras een voorjaarsbehandeling kan gebruiken komen wij graag bij u langs.

Voor wie zoekt naar perfectie

Tuinen De Grande uit Beernem zorgt ervoor dat het snoeiwerk grondig en volgens de regels van de kunst gebeurt. Ook indien u een speciale vorm wenst in één of andere struik of haag, maken wij uw droom waar. Na ons snoeiwerk ziet uw tuin er opnieuw fris, strak en heerlijk natuurlijk uit.

Contact opnemen

Wil u graag meer informatie over snoeiwerken of een prijsofferte afgestemd op de specifieke opdracht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken een afspraak met u en werken een offerte uit op maat van uw wensen.

Tuinen De Grande heeft ook een jarenlange expertise in tuinaanleg, tuinonderhoud, verhardingen, afsluitingen en het plaatsen van tuinhout. U haalt heel wat inspiratie uit onze fotogalerij met mooie tuinen.