Neem hier contact met Tuinen De Grande

Doet u graag inspiratie op voor uw tuin? Wil u dat het werk in uw tuin tot in de puntjes verzorgd is? Neem dan hier vandaag nog contact met Tuinen De Grande in Beernem.

Gepassioneerd aan de slag

Meer dan tien jaar ervaring en een tuinbouwgerichte opleiding zijn uw garantie voor kwaliteit en expertise. Als gepassioneerd vakman is Matthias De Grande 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar om u advies te geven over tuinaanleg, tuinonderhoud, verhardingen, afsluitingen, tuinhout en snoeiwerken. Wij streven steeds naar een evenwicht tussen schoonheid, onderhoudsgemak en budget. Bekijk zeker onze realisaties en droom weg bij deze mooie tuinen.

Maak nu een afspraak

Tuinen De Grande is niet alleen bekend in de regio van Beernem, maar heeft ook het vertrouwen van talrijke tevreden klanten in heel Oost- en West-Vlaanderen. Deze tuinaanemer garandeert u piekfijn werk, een stipte planning en een professionele service tot in de kleinste details. U wil graag een vrijblijvende offerte voor uw tuinwerken? Neem dan hier contact op en maak meteen een afspraak! Wij komen graag bij u langs!

 


Hoornstraat 13
8730 Beernem
België 


Gsm : +32 (0) 496 41 82 52

matthidg@hotmail.com