Perfecte plaatsing van tuinhout

Overweegt u tuinhout in Beernem of omgeving te laten plaatsen? Ook daarvoor bent u bij Tuinen De Grande aan het juiste adres. Een origineel ontwerp van uw tuin met een toets in hout? Vraag dan zeker ons professioneel advies.

Een tuin met een toets in hout

Hout is een veelzijdig product en geeft een natuurlijke én warme uitstraling aan uw woonst. Dat geldt ook voor uw tuin. Een tuin met een toets in hout geeft altijd een extra cachet en past perfect bij diverse woonstijlen of tuininrichting. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheid voor het plaatsen van houten terrassen, paden, poorten of afsluitingen.

Wij brengen sfeer in uw tuin

Tuinen De Grande uit Beernem werkt in samenspraak met u een design uit dat aan uw wensen en budgettaire mogelijkheden voldoet. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. We willen immers uw verwachtingen over tuinhout tot in detail kennen. Daarna ontvangt u van ons een definitief plan met bijhorende gedetailleerde offerte. Contacteer ons nu voor bijkomende informatie of om een afspraak te maken.

Tuinen De Grande is ook uw betrouwbare partner voor tuinaanleg, tuinonderhoud, verhardingen, afsluitingen en snoeiwerken. Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij met mooie tuinen en ontdek onze recente realisaties in Oost- en West-Vlaanderen.